KrakersIJland & The Locomotives in de Melkweg!

Zoals velen van jullie al weten is ons optreden op 5 mei, op de mainstage van Bevrijdingspop Haarlem, door het slechte weer gecanceld.  Dit hebben wij diezelfde middag voor de natgeregende fans toch nog een beetje goed kunnen maken met een troostshow in Café Storing. Goed nieuws is dat wij volgend jaar alsnog op Bevrijdingspop mogen spelen!

 

Na 5 mei hebben we veel leuke optredens gedaan. Onder andere het 20 Jaar Rob Acda Festival, Harlem Shuffle Festival en BAM! Festival waren te gek.  Daarnaast hebben wij enorm genoten van ons interview en liveoptreden bij Alternative FM, radio Zandvoort.

 

Heel tof nieuws is dat wij Noord-Holland mogen vertegenwoordigen tijdens de SENA POPnl Award in de grote zaal van de Melkweg, Amsterdam. Dit is op zaterdag 29 augustus en de entree is gratis. Het zou te gek zijn als jullie er bij zijn!

 

Onder het motto ‘beter laat dan nooit’ hebben wij Twitter aangemaakt. Volg je nu suf en blijf op de hoogte van onze optredens, EP opnames en leuke nieuwtjes.

 

Wij gaan ons nu focussen op de EP opnames en daarnaast spelen we nog een aantal optredens o.a. in Zutphen, Haarlem, Amsterdam en Bladel.

 

We hopen jullie snel weer te zien bij een van onze optredens!

 

KrakersIJland