Opnemen in Studio Helmbreker, Haarlem

Wij hebben de hele herfstvakantie besteed aan opnames voor onze debuut EP. Dit in de waanzinnige Helmbreker Studio in het centrum van Haarlem. We hebben hard gewerkt om er een prachtplaat van te maken maar er moeten nog wat kleine dingen worden ingespeeld voordat het mixen kan beginnen. Naast de viool partijtjes die David van Aalderen heeft ingespeeld, komen er nog banjo en pedal steelguitar partijen. De pedal steel wordt in Madrid opgenomen en we zijn zelf ook heel benieuwd hoe het allemaal gaat klinken!

Wij mogen in november het voorprogramma doen van Brock and the Brockettes in Poppodium Duycker (Hoofddorp) en we komen nog een fijne show doen in Wijk Aan Zee, de hometown van onze Kim. 

Daarnaast zijn we bezig met een project waar we nog niets over mogen zeggen: Spannend!